YOZGAT / ÇAYIRALAN - Konuklar İlkokulu

Masal Anlatma Yarışması Birinciliği

Masal çocuğun kavram gelişimini arttırırken zihinsel gelişimine katkıda bulunur ve olmayanı düşünmesine yani hayal kurmasına olanak verir. Bu da çocukların gelişmekte olan iç ve dış dünyasına katkıda bulunur ve yaratıcı düşüncelerini harekete geçirir. Bir diğer önemli şey ise çocuk dinlemeyi öğrenir.

Jüri üyesi olan öğretmenlerimizin kararıyla okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinden masalı anlatan Elif Naz ERDOĞAN,yardımcı öğrencilerimiz Muhammed Ömer HAZER,Medine KILIÇ,Mira Ilgım KOÇAK,Fatmanur BABUR yarışmada 1.olarak okulumuzu temsil ettiler.Masalı anlatan öğrencimiz Elif Naz ERDOĞAN İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Satılmış BATUR'un takdimiyle ödülünü almıştır.Okulumuz adına öğrencilerimize ve sınıf öğretmenimiz Elif KURT'a teşekkür ederiz.Daha nice başarılara...

03-01-202403-01-202403-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 15:36 - Görüntülenme: 73