YOZGAT / ÇAYIRALAN - Konuklar İlkokulu

Mrt

Öğretmenlere Özel EBA Kullanım Simülasyonları yayınlandı. Ulaşmak için linke TIKLAYINIZ

Mrt

"Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya aracılığıyla uzaktan eğitime ilişkin açıklama yaptı."

Ayrıntılı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.

Mrt

Öğrencilerimize daha verimli eğitim sunmak için sınıfımız yenilendi. Emeklerinden dolayı İngilizce Öğretmenimiz Havva AKPINAR' a teşekkür ederiz.

Mrt

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullardaki tüm sosyal etkinlikler iptal edildi.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız

Mrt

Öğrencilerimizin daha iyi verim alabilmesi için sınıfları görsellerle desteklendi. Emeklerinden dolayı 4. Sınıf Öğretmeni Seda ERGEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve 99'uncu yılında 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü programı saat 14:00 de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz ve kasaba halkımız davetlidir.